Registre

14 / juny

Sortida

16 / juny

Adults

40 anys al vostre serveiEl nostre Hotel – Restaurant està situat en una zona estratègica entre les ciutats de Lleida i Fraga, concretament a 10 minuts de cadascuna. A la tranquil·la població d'Alcarràs, just a l'epicentre de la zona de fruiters més extensos del nostre país.

Descans i tranquil·litatLes nostres habitacions estan senzillament dissenyades, prioritzant el descans. Gràcies als nostres matalassos Max-confort en qualsevol descansarà tranquil·lament per poder gaudir al màxim de la seva activitat al seu dia.

Totes elles estan proveïdes de bany complet individual, wifi gratuïta, climatització, televisió plana proveïda de més de 40 canals digitals, així com espai per a la seva vestidura i altres necessitats.

El nostre hotel és funcional i podrà trobar una àmplia varietat de tipus d'habitacions adaptant-nos a les seves necessitats, com ara habitacions familiars de 3 i de 4 persones, habitacions dobles amb llits separats o amb un sol llit ample, entre d'altres que completen el repertori.


Sempre intentant fer-lo sentir com a casa i en tot moment ajudant-los en tots els dubtes i necessitats.

Bona gastronomia, varietat i producte de proximitatAl nostre restaurant podrà degustar la cuina tradicional de les nostres terres que compta amb plats com els Cargols a la llauna, els Calçots així com l'Escudella catalana o diferents tipus de carn a la brasa.

També podreu gaudir d'una àmplia varietat de tipus d'esmorzars, entre el continental, el rústic o el de cullera, així com hamburgueses, pizzes casolanes, entre moltes altres referències.

Amb un tracte professional i alhora familiar ens adaptem als gustos dels nostres hostes i comensals.

UbicacióCan Peixan (Hotel Restaurant Can Peixan)

Avinguda de Catalunya, 78, Alcarràs, 25180, Espanya